TEGYOT '99
TEGYOT 1999

 

Ideje: 1999. június 28 - július 2-ig.

Helye: Felsőtárkány - Ifjúsági tábor

Megközelítése: Egerig vonattal vagy busszal. Egerből autóbusszal. (12 km) Leszállás a menetrendszerinti buszról a fűtőháznál, vagy a csárdánál. Mindkettőtől 800 m-es gyaloglással érhető el a táborhely. Az utóbbitól a tóparton induló fehér + jelzés vezet oda. A külön busszal Eger felől érkezők Felsőtárkányban a falu közepén balra lévő templomot elhagyva jobbra az második utcán, a sportpálya melletti műúton érhetik el a táborhelyet (a HOTEL TÁLTOS irányában). Az útelágazásnál egy kis élelmiszerbolt áll. Az elágazástól kb. 600 m a táborhely.

Szállás:

Étkezés:

Összesen: 600.- Ft

Az étkezés igénybevételét a sűrű programok miatt feltétlen javasoljuk!

A tábor bérlői a tábor ideje alatt BÜFÉT üzemeltetnek, ahol előzetes rendelés alapján az alapvető élelmiszereket biztosítják. Ezen kívül bolt is található a közelben.

Nevezési díj:

Programok:

A dőlt betűvel írott programok számítanak bele az összesített pontszámba. A versenyeken 3-5 fős csapatok vetélkedhetnek, ezek összetétele állandó.

A versenykiírások a megyei szövetségben megtalálhatók, tanulmányozhatók. Felkészülés annak alapján szükséges.

Általános napirend:

Kérjük, hogy a programoktól eltérő különleges igényeiket, kéréseiket előre közöljék velünk. (Túravezetés, autóbuszrendelés, stb...)

A tábor ideje alatt a diákság részére a dohányzás és alkohol fogyasztása tilos. Az okozott károkat a résztvevőknek meg kell téríteniük. A problémák elkerülése érdekében a csoportok csak felnőtt kísérővel érkezhetnek, ügyeiket a felnőtt közvetítésével intézhetik.

Szükséges felszerelések: esővédő felszerelés, tisztasági felszerelés, csapatonként egészségügyi felszerelés, tájoló, Bükk déli részének turista térképe, íróeszköz.

Felkészüléshez szükséges anyagok:

A vastag betűvel szedett források beszerzése nagyon fontos, a felkészüléshez elengedhetetlenül szükséges. Az utolsó három vastag betűs forrás igényelhető a Heves Megyei Természetbarát Bizottságtól ( Eger. Kossuth L. u. 9. 3300. ) 1999. március 15-ig. Az ezután történő megrendelést nem tudják teljesíteni. A feltüntetett árak jelenlegiek. A megrendelt segédanyagok kiküldésére az igények beérkezése után kerül sor. A *-al megjelöltek a könyvesboltokban, utazási irodákban is beszerezhetők Egerben. ( Az ára helyileg változhat! ) A ** jellel ellátottak az MTSZ-ben is beszerezhetők.

Érdeklődni lehet: a találkozók iránt Papp László igazgatónál, Szent-Györgyi Albert Gyakorlóiskola. Eger, Bartók B. tér. 4. 3300. Tel./fax.: (36) 413-742

A találkozó résztvevői megkapják a találkozó jelvényét és pólóját. A teljesítménytúrát időben teljesítők pedig a teljesítménytúra jelvényét.A találkozó jelvénye e kiírás elején látható.

Eredményes felkészülést kívánunk, és szeretettel várunk minden jelentkezőt az 1999-es TEGYOT-on Felsőtárkányban.

Eger, 1998. november 20.
Papp László
a rendezők nevében


 

A találkozó időközben lezajlott: TEGYOT - TEDOT 1999 - beszámoló


Részletes kiirások
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja Magyar Természetbarát Szövetség honlapja Magyar Természetbarát Szövetség honlapja Magyar Természetbarát Szövetség honlapja Magyar Természetbarát Szövetség honlapja Magyar Természetbarát Szövetség honlapja Magyar Természetbarát Szövetség honlapja Magyar Természetbarát Szövetség honlapja