Felsőfokú, ezüstjelvényes
gyalogos túravezetői tanfolyam kiírása

A tanfolyamot legalább 20 jelentkező esetén indítjuk!

A tanfolyamot, egy hetes bentlakásos táborozásal 1999. szeptember 4-12. között tartjuk. Tervezett helye: Dobogókő.

Azok számára, akik régen végezték el a bronzjelvényes tanfolyamot és szeretnék ismereteiket felfrissíteni, lehetőséget adunk a tavaszi bronzjelvényes tanfolyamunk előadásainak látogatására, 3000.- Ft előleg befizetése mellett, melyet beszámítunk az ezüstjelvényes tanfolyam tandíjába. Az ezüstjelvényes tanfolyamon középfokú ismereteket nem oktatunk! Az előkészítőre jelentkezés határideje 1999. január 19. A bronzjelvényes tanfolyamról szóló tájékoztatót külön kiírás tartalmazza.

Az ezüstjelvényes tanfolyam megnyitója és első foglalkozása 1999. szeptember 4-én lesz.

A vizsgabizonyítványok átadása 1999. szeptember 21-én lesz a Kalmár László Számítástechnikai SzKI tantermében (Budapest, II. Jurányi u. 1.).

A tanfolyamra való jelentkezés feltételei:

  1. bronzjelvényes túravezetői képesítés,
  2. legalább 3 éves túravezetői gyakorlat,
  3. MTSz és természetbarát szakosztályi tagság,
  4. betöltött 20. életév,
  5. szakosztályi javaslat.

A tanfolyamra való jelentkezés csak a kitöltött szabvány jelenkezési nyomtatvány leadásával történhet. A nyomtatvány beszerezhető a BTSSz titkárságán minden munkanap (Budapest, V. ker. Curia u. 3. 11/2 emelet) illetve a VII. ker. Természetbarát Sportszövetség csütörtöki ügyeleti napjain 16-18 óra között (Erzsébetvárosi Sportcsarnok, Budapest VII. Százház u. 9-23. emeleti klubszoba). A kitöltött jelentkezési lapok ugyanitt leadhatók. A tanfolyamra jelentkezés utolsó napja: 1999. augusztus 30. A tanfolyammal kapcsolatosan felvilágosítást a (20) 955-5751 mobil telefonszámon adunk.

Az előadásokra és gyakorlatokra íróeszközt, jegyzetfüzetet, tájolót, a Budai hegység és a Pilis-Visegrádi hegység turistatérképeit, valamint a táborozási felszerelést a hallgatónak kell hoznia. Egyéni igény esetén a szállás turistaházban is megoldható, de ennek szervezését nem vállaljuk! Az élelmezésről mindenkinek magának kell gondoskodnia.

A tanfolyam vezetője: Almásy Valéria vizsgabiztos.

A tanfolyam szakmai titkára: Háncs Péter vizsgabiztos.

A tanfolyam gazdasági titkára: Nagy Sándor.

A tanfolyam önköltséges, a befizetendő díj 8200.-Ft, mely tartalmazza a tandíjat, a tankönyvek a jegyzetek, a tájfutó térképek és a túravezetői jelvény árát.


Részletes kiírások
Túravezető Oktatók Sportegyesülete
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
Magyar Természetbarát Szövetség honlapja