Túravezetők Továbbképző Találkozója

Időpontja: 2000. június 17-18.

A találkozó helyszíne: Mátrafüred-Sástó, kemping. A szállás megközelíthető saját gépkocsival, Volán autóbusszal és Gyöngyösről kisvasúttal Mátrafüredig, onnan műúton, vagy a sárga háromszög turistajelzésen kb. 3 km. Személygépkocsival érkezők számára parkoló áll rendelkezésre 300.- Ft/éj parkolási díj ellenében.

Szállás: A kempingben 2-3 ágyas motelszobák, 3 fős nyaralók, 3-4 fős komfortos faházak, 2-3 ágyas faházak, valamint sátorhelyek állnak rendelkezésre. A szállásdíj a helyszínen fizetendő az igényektől és a lehetőségektől függően. A motel szobák 2400-2900.- Ft/éj, a nyaraló 2700.- Ft/éj, a komfortos faházak 4500-5200.- Ft/éj, a faházak 1600-2400.- Ft/éj árakon vannak. A sátorhely 2 főig 400.-, e felett 550.- Ft/éj. Sátrazóknak a szállásdíj: felnőtt 500.- Ft/éj, gyermek/diák 300.- Ft/fő/éj. Az idegenforgalmi adó a szállásdíj 4 %-a, mely külön fizetendő. Az árak a 12 %-os ÁFA-t tartalmazzák. Az árak 1999. augusztusi adatok alapján lettek megadva, a rendezvény idejére 20%-os áremelés várható!

Jelentkezési határidő: 2000. május 4. A határidő lejárta után szállásigényét mindenkinek egyénileg kell intéznie.

Részvételi díj: 800.- Ft/fő, mely tartalmazza a találkozó rendezési költségeit.

Étkezés: Egyénileg. Élelmiszer beszerezhető a Sástó ABC-ben a helyszínen, valamint Mátrafüreden. A kemping mellett étterem is üzemel.

Kötelező felszerelés:

Jelentkezni lehet a Túravezető Oktatók SE ügyeletén (1076 Budapest, VII. Százház u. 9-23., Klubszoba, csütörtök 17-18 óra között, T: (20) 955-5751). Jelentkezési lap és csekk a fenti címen igényelhető és ugyanitt leadható, vagy postán beküldhető. A kitöltött jelentkezési lap mellé a befizetést igazoló csekk feladóvevényének másolatát is kérjük csatolni! A jelentkezési határidőig a részvételi díjat is be kell fizetni, ellenkező esetben a jelentkezést nem fogadjuk el! Csoportos jelentkezés esetén az összesített részvételi díjat egy csekken kérjük befizetni. A csekkre kérjük ráírni: "TTT 2000". Vidéki jelentkezőknek - kérésre - a tájékoztatót, a jelentkezési lapot és a csekket postán elküldjük.

Tervezett program:

2000. június 17. szombat. Beérkezés a szálláshelyre, majd egyéni pályabejárás. (Térkép, tájoló, élelem, ivóvíz!) Délután továbbképző előadás.

2000. június 18. vasárnap. Korai ébresztő, majd a reggeli után egész napos csoportos túra a Mátra geológiai érdekességeinek megtekintésére. Szakavatott geológus túravezető segítségével felfrissíthetjük geológiai ismereteinket. (Jegyzetfüzet, íróeszköz!) Amennyiben lehetőség nyílik a lajosházi kisvasút használatára, további geológiai látnivalókat is felkeresünk. A hallottakat szellemi totó formájában visszakérdezzük. Hazautazás a vizsgát követően egyéni elképzelés szerint.

A továbbképzésen sikeresen résztvettek számára vizsgabizonyítványt állítunk ki, melyhez szükséges a hallgatók túravezetői igazolványa is, ezért azt mindenki hozza magával!

Indulás előtt mindenki érdeklődjön a vasútnál, vagy a Volánbusz pályaudvarokon a menetrendről!Részletes kiírások
Túravezető Oktatók Sportegyesülete
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja