TÚRAVEZETŐK TOVÁBBKÉPZŐ TALÁLKOZÓJA

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség idén is megrendezi a Túravezetők Továbbképző Találkozóját. A helyszín ezúttal a Pilis hegységben, a Kis-Csikóvár mellett lévő Janda kulcsosház lesz. Az időpont: 1998. június 6 - 7.

A találkozó sátras állótáborként kerül megrendezésre. A tábor a Janda kulcsosház mögötti területen lesz kialakítva. Sátorról és hálófelszerelésről mindenki maga gondoskodjon. A házban korlátozott számban fekvőhely áll rendelkezésre, de a szálláshelyen ágynemű, pokróc nincs, ezért hálózsák használata javasolt. A vidékről érkezők a sátrazó helyeket már június 5-én délutántól is elfoglalhatják.

Részvételi díj nincs, a házban a szállás éjszakára 200.- Ft. A helyszínen vásárolható tájfutó térkép az adott területről. A szállásfoglalási igényeket a beérkezés sorrendjében tudjuk kielégíteni. A szállásdíjat előre kérjük befizetni! A jelentkezési határidő: 1998. május 4. A jelentkezéseket írásban kérjük beküldeni a BTSSz Oktatási és Módszertani Bizottsága részére. Cím: 1053 Budapest Curia u. 3. A jelentkezési lapot személyesen is be lehet hozni. Jelentkezni egyénileg és csoportosan is lehet a mellékelt jelentkezési lap minta alapján.

Ivóvíz legközelebb a Gyopár forrásnál vehető (1,5 km a Csikóváraljai turistaház felé), vagy Pomázon, a falu végénél lévő nyomós kútnál. Kellő mennyiségű élelmiszerről mindenkinek magának kell gondoskodnia. A tábortűznél a szalonnasütéshez a kellékeket (szalonna, kolbász, hagyma, burgonya stb.) szintén egyénileg kell hoznod.

A program június 6-án délelőtt 9 órakor kezdődik! A programban tervezünk egy egyénileg bejárható nappali pályát, melynek rajtideje 10 óra! Valamint egy éjszakai vezetett túrát, amihez lámpát, elemet és tartalék égőt hozzál magaddal! A táborban újabb ismereteket adó előadások is elhangzanak.

A ház Pomázról gyalogosan a zöld sáv, majd a zöld háromszög jelzésen érhető el, vagy a Pomázról Dobogókőre menő autóbusz "Csikóváraljai Turistaház" megállójától a piros körút, piros sáv, zöld sáv és zöld háromszög jelzésen. Ez utóbbi érinti a Gyopár forrást (vízvételi lehetőség!).

Az autóbusz általában minden óra 17 perckor indul a HÉV állomás mellől.

Kérlek, hogy saját szakosztályod gyakorló túravezetőit szíveskedjél értesíteni a találkozóról, mert a magas postaköltségek miatt személy szerint mindenkit nem tudunk értesíteni. Fáradozásodat előre is köszönjük és szeretettel várunk a helyszínen!

További felvilágosítás a (20) 555-751 telefonszámon.Egyéni jelentkezési lap a Túravezetők Továbbképző Találkozójára

Név:

Értesítési cím:

Telefonszám:

Szakosztály neve:

Szakosztály címe:

Dátum: A házban szállást kérek/nem kérek.* aláírás "


Csoportos jelentkezési lap a Túravezetők Továbbképző Találkozójára

A szakosztály neve:

A szakosztály címe:
A jelentkező neve: címe: telefonja:
1.    
2.    
3.    
4.    
5.    
6.    
7.    
8.    

Szállást .............. főre igénylünk a házban.

Dátum: ....................................

P.H.

........................................
aláírás

Másik lapon folytatható!Részletes kiírások
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja