TEDOT 1999
TEDOT 1999

 

Ideje: 1999. július 5- július 9-ig.

Helye: Felsőtárkány - Ifjúsági tábor

Megközelítése: Egerig vonattal vagy busszal. Egerből autóbusszal. (12 km) Leszállás a menetrendszerinti buszról a fűtőháznál, vagy a csárdánál. Mindkettőtől 800 m-es gyaloglással érhető el a táborhely. Az utóbbitól a tóparton induló fehér + jelzés vezet oda. A külön busszal Eger felől érkezők Felsőtárkányban a falu közepén balra lévő templomot elhagyva jobbra az második utcán, a sportpálya melletti műúton érhetik el a táborhelyet. (a HOTEL TÁLTOS irányában.) Az útelágazásnál egy kis élelmiszerbolt áll. Az elágazótól kb. 600 m a táborhely.

Szállás:

Étkezés:

Összesen: 650.- Ft

Az étkezés igénybevételét a sűrű programok miatt feltétlen javasoljuk!

A tábor bérlői a tábor ideje alatt BÜFÉT üzemeltetnek, ahol előzetes rendelés alapján az alapvető élelmiszereket biztosítják. Ezen kívül bolt is található a közelben.

Nevezési díj: Terveink szerint az

Programok

A dőlt betűvel írott programok számítanak bele az összesített pontszámba. A versenyeken 3-5 fős csapatok vetélkedhetnek, ezek összetétele állandó.

A versenykiírások a megyei szövetségben megtalálhatók, tanulmányozhatók. Felkészülés annak alapján szükséges.

Általános napirend: Ébresztő:6.30

Kérjük, hogy a programoktól eltérő különleges igényeiket, kéréseiket előre közöljék velünk. (Túravezetés, autóbuszrendelés, stb...)

A tábor ideje alatt a diákság részére a dohányzás és alkohol fogyasztása tilos. Az okozott károkat a résztvevőknek meg kell téríteniük. A problémák elkerülése érdekében a csoportok csak felnőtt kísérővel érkezhetnek, ügyeiket a felnőtt közvetítésével intézhetik.

Szükséges felszerelések: esővédő felszerelés, tisztasági felszerelés, csapatonként egészségügyi felszerelés, tájoló, Bükk déli részének turista térképe, íróeszköz.

Felkészüléshez szükséges források:

A vastag betűvel szedett források beszerzése nagyon fontos, a felkészüléshez elengedhetetlenül szükséges. Az utolsó három vastag betűs forrás igényelhető a Heves Megyei Természetbarát Bizottságtól (Eger. Kossuth L. u. 9. 3300.) 1999. március 15-ig. Az ezután történő megrendelést nem tudják teljesíteni. A feltüntetett árak jelenlegiek. A megrendelt segédanyagok kiküldésére az igények beérkezése után kerül sor. A *-al megjelöltek a könyvesboltokban, utazási irodákban is beszerezhetők Egerben. (Az ára helyileg változhat!) A **jellel ellátottak az MTSZ-ben beszerezhetők.

Érdeklődni lehet: a találkozók iránt Papp László igazgatónál, Szent-Györgyi Albert Gyakorlóiskola. Eger, Bartók B. tér. 4. 3300. Tel./fax.: (36) 413-742

A találkozó résztvevői megkapják a találkozó jelvényét, és pólóját. A teljesítménytúrát időben teljesítők pedig a teljesítménytúra jelvényét.A találkozó jelvénye e levél elején megfigyelhető.

Eredményes felkészülést kívánunk, és szeretettel várunk minden jelentkezőt az 1999-es TEDOT-on Felsőtárkányban.

Eger, 1998. november 20.
Papp László
a rendezők nevébenRészletes kiirások
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja