Romhányi Csata 40

ROMHÁNYI CSATA 40

emlék teljesítménytúra

Az Ipoly-vidéki Természetjáró Klub és a Nógrád Megyei Természetbarát Bizottság második alkalommal rendezi meg a "Romhányi Csata 40" teljesítménytúrát a Nyugati Cserhát lankáin.

A túra célja: Sportjellegű természetjáráson kívül emlékezzünk a Rákóczi Szabadságharc romhányi csatájában elesett katonákra, és vele együtt bemutatjuk "görbeország" kis darabját.

A túra időpontja: 1997. január 25. (szombat)

Útvonal: (rajt) Balassagyarmat, Vasutas Művelődési Klub (fél percre a vasútállomástól) - Nyírjes - Ipolyszög - Lőrinci erdészlak - Csesztve, Markó panzió, Madách Múzeum - Göröcpuszta - Vadkerti erdő - Kétbodony - Romhány, Rákóczi emlékmű - (cél) Romhány tornacsarnok.

Táv: 40 km

Szintidő: 10 óra

Jelzés: Sárga sáv

Nevezés és indítás: 7.00-tól 9.00-ig

Nevezési díj: 180 Ft

A túrán részt vehet mindenki, akinek erőnléte, egészsége megfelelő. Minden résztvevő saját felelősségére indul! A túra csak gyalogosan teljesíthető.

Díjazás: Szintidőn belül először teljesítők oklevelet és plakettet kapnak, másodszor teljesítők oklevelet és kitűzőt kapnak.

Szolgáltatás: Kétszeri teázás, csomagszállítás, tusolási lehetőség, meglepetés

Ajánlott felszerelés: Bejáratott cipő, tartalék zokni, Cserhát térkép, elemlámpa, esőkabát.

Szállás lehetőség: a rajtnál és célnál szerény körülmények között megoldható (saját hálózsák, matrac) ára: 150 Ft/fő/éjszaka.Szállás igényeket a csoportok jelezzék előre az alább megadott címen vagy telefonszámokon 1997. január 10-ig!

További információ:

Minden sporttársat szeretettel vár a rendezőség !Részletes kiírások
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja