A Természetjáró Fiatalok Szövetsége és
az OUTWARD BOUND Magyarország Egyesület

Csoportépítés Tréninget szervez
ifjúsági vezetők részére

A képzés célja:

Természetbarát közösségekben tevékenykedő ifjúsági vezetők vezetői ismereteinek bővítése, közösség alakító, összefogó képességének fejlesztése. Résztvevőként várjuk minden e területen tevékenykedő szervezet aktívistáit.

A képzés ötvözi a negyven éve kidolgozott OUTWARD BOUND élménypedagógiai oktatási modellt, a jelentős értéket képviselő természetbarát nevelési hagyományokkal.

Képzési témakörök:

Helyszín, időpont:

A tréninget három alkalommal, az ország eltérő pontjain rendezzük meg. Minden résztvevő számára lehetővé válik a számára legelérhetőbb helyszín, és időpont kiválasztása.

A képzés mindhárom helyszínen péntek 18 órakor kezdődik, és vasárnap 14 órakor fejeződik be.

Budapest és környéke:
Hely: Kóspallag, "Rablótanya" (Börzsöny)
Időpont: Október 17-19.

Dunántúl:
Helyszín: Zánkai Ifjúsági Centrum
Időpont: október 31 - november 2.

Kelet-Magyarország:
Helyszín: Szolnoki Ifjúsági Centrum
Időpont: november 28-30.

Részvételi díj:

A részvevők szállás-, valamint utazási költségének 50%-át a Zöld Kalandra fel Bizottság, OUTWARD BOUND Magyarország Egyesület, és a Természetjáró Fiatalok Szövetsége támogatásként biztosítja.

Fentiek figyelembevételével mindhárom helyszínen:

Az utazási költség 50 %-át a jegy ellenében a helyszínen térítjük vissza minden résztvevőnek. A visszatérítés számításának alapját a lakhely és legközelebb eső képzési helyszín viszonylatában érvényes busz, illetve vonat 2. osztályú, félárú mérséklésű díjtétele képezi.

További információ:

Telefonon:

Levél, fax:

Jelentkezés:

A mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével (levélben, vagy faxon) a fenti címre, és a részvételi díj egyidesű befizetésével. A részvételi díj befizethető rózsaszín postautalványon a fenti címre, vagy személyesen kedden és csütörtökön 14 - 19 óra között a Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31. szám alatt.Outward Bound - Programok 1997. II. félév
Outward Bound Magyarország Egyesület információi
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja