HERNÁDSZURDOKI VADVÍZI TÁBOR

1997 V. 30 - VI. 1.

WW - I

A túrát csak tapasztalt vízitúrázóknak ajánljuk. A 18 éven aluliak önállóan csak a szülők írásos engedéllyével indulhatnak. A túrán mindenki önellátó, felszereléséről maga gondoskodik.

A túrán mindenki saját felelőségére vesz részt.

Evezés közben szeszesitalt fogyasztani veszélyes és tilos.

A túra Szlovákiában és a határvízen halad, ezért útlevél, a hajókon felirat, nemzeti zászló kell. A vízi akadályok, bedőlt fák miatt a hajókon kötél, légzsák kötelező, hullámkötény, mentőmellény, bukósisak ajánlott.

Nevezés: május 4-ig név, cím, szakosztály és a hajó adatait közöljék. Nevezési dˇj 200-Ft/ fő a táborozási és szervezési költséget tartalmazza, a helyszínen fizethető.

A szállítást kérésre és kb 500-Ft-ért megszervezzük, de kényelmesebb és biztonságosabb főleg a szakosztályoknak, ha saját szállításukról gondoskodnak.

A gépkocsi fordulókat megszervezzük.

Szállás sátorban, külön kérésre faházat is igénybe vehetünk, ezt Kiss Jenőnél (Levélcím: 3895 Gönc, Petőfi u. 14, Telefon: (46) 388-062) igényeljük.

A túrára érdemes hozni a Szlovák-Érchegység Nr 17. sz. és Hernád vizitérképet, valuta nem szükséges. A Hernád tájképileg igen szép, a víz gyors és hideg , áradás is rendszerint van. A bedőlt fák miatt a túra izgalmas és veszélyes is lehet!

A TÚRA IDŐBEOSZTÁSA:
1997. V. 30. tábornyitás a Hernádszurdok vizitelepen
31. Mala Lodina 178 fkm - Kassa észak 152 fkm WW-I.
VI. 1. Felsőkéked 117 fkm - Vizsoly 80 fkm ZW-C

 
Dr. Egri Kiss Tibor
Túra szervező
Kiss Jenő
túravezetőRészletes kiírások
Vizitúrázók információi
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja
>A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja