Gyalogos Természetjárók VI. Országos Találkozója

Tisztelettel köszöntöm a Gyalogos Természetjárók VI. Országos Találkozójának résztvevőit. A tisztelettel szót nem véletlenül és nem udvariasságból írtam le. Minden tiszteletet megérdemelnek azok az emberek, akik dacolva a civilizáció csábító kihívásaival, elkötelezetten az őselemhez, a természethez fordulnak. Úgy gondolom ez az a terület, amit az ember a kényelem és lakhatóság érdekében leginkább tönkretett, és ezáltal észrevétlenül válik egyre hazátlanabbá saját közegében: a természetben.

Két gyermekes apaként és hivatalomnál fogva is, csupán engedelmeskedtem lelkiismeretem parancsának, ezért is vállaltam el e nemes program fővédnökségét. A rendelkezésemre álló minden eszközzel támogatom a természetjárók mozgalmát, hiszen fontos az, hogy felismertessük másokkal is: életminőségünk javulásának csak akkor vannak alternatívái, ha együtt létezünk a természettel.

Fertő László
a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke
fővédnök


Gyalogos találkozó
Fejér Megyei Természetbarát Szövetség
Magyar Természetbarát Szövetség Természetbarát Szövetség Természetbarát Szövetség Természetbarát Szövetség Természetbarát Szövetség Természetbarát Szövetség Természetbarát Szövetség Természetbarát Szövetség